22/2-2013

fredag 22 februari 2013

Återigen fredag.. ÄNTLIGEN!! Idag skulle egentligen Saga födas, men åå vad lyckliga vi är som redan fått tillbringat över en månad med henne :)  Veckan har varit lite småjobbig med tanke på att Saga också blev förkyld så vi hade ett par vakna nätter. Stackars lilla barn som varken kunde andas med näsan eller hosta upp slemmet så det blev som bakslag och så spydde hon alldeles grönt. Dåligt åt hon och lite småont i magen har hon haft. Hur som helst så är hon mycket piggare nu och vi har haft en betydligt bättre natt inatt. Hoppas hon blir helt frisk snart.. Imorgon kommer pappa, farmor, farfar och kanske Anders hit. Stackars pappa som beställde en stor smörgåstårta förra helgen men så blev vi sjuka och nu har han beställt en ny.. Hoppas inget oväntat händer så att de kan komma hit nu då :) 
   Wilma har fått en hel hög med nya kläder. Stortjejen har växt som sjutton senaste tiden, allt som varit för stort sitter helt plötsligt som korvskinn så det var på tiden att shoppa loss lite. 6 tröjor och 6 byxor blev det, dyrt med för den delen men hennes stolthet att få välja och bära de kläder som hon bara älskar gör allt så värt. Tacksamma och glada barn är bara för underbart.. Maya är som hon är, vårat älskade lilla monster som river och slår sin storesyster i smyg och som gör allt hon inte får och som hela tiden gör tvärtom mot vad man säger.. Vad ska det bli av denna lilla busskit?? Funderar på om vi skulle försöka fixa barnvakt till Wilma någon dag så jag och Mattias bara kan ägna oss åt Maya så hon får vara i centrum och få all uppmärksamhet och kärlek, lilla skit tror hon behöver det :) Men man får inte glömma trots att hon är vårat lilla monster så är hon så ofattbart mysig och gó mellan varven.. Är så glad att inte all barnen är lika, de är verkligen av sin egen sort och vi tycker så mycket om de allihopa.. Sötnötar!! 
   Lilla Brumma har varit hos veterinären och fått vaccinationerna som hon skall ha. Vi har också hittat två fina hanar inför kommande parning. Vår förstahands hane är så jätte fin tror deras kombination kommer ge fina små avkommor. 


Mammas lilla sötnos!!


 Wilmas nya fina kläder :) 



   De stora barnen har verkligen blivit stora nu när de fått en lillasyster :)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar